A tartós tej is ugyanúgy kifut főzés közben, mint a hagyományos tej ?
Figyelt kérdés
Mármint az UHT tejre gondolok. Sosem használtam még sütésre-főzésre.2022. szept. 9. 07:29
1/7 anonim válasza:
Nekem egyik sem fut ki.Ezek nem tejek, hanem fehér vizek.A régi átkosban, a zacskós tej, az igen.
2/7 anonim válasza:
Ki.
#1-es féle álomvilágban élőkkel nem kell foglalkozni.
3/7 anonim válasza:
AZ 1-es értelmetlen hülyeségeket ír, megrögzött konteós lény
Egyébként igenis kifut, ha nem figyelsz. (Sajnos, tapasztaltam )
4/7 anonim válasza:
Az egyesnek félig igaza van. Vannak olyan nagyon rossz minőségű tejek amik inkább forrnak, mint felfutnak. Én is találkoztam ilyennel, de a legtöbb nem ilyen, azok felfutnak.
5/7 anonim válasza:
1# èn úgy tudom, csak a savanyú tej nem fut ki... Règi tejet ezèrt forralták/forraljâk fel.
6/7 anonim válasza:
#5.
Régen azért forralták föl, mert úgy nem savanyodik meg vagyis jobban eláll.
7/7 anonim válasza:
Bakker ès tènyleg... Hőkezelès...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!