Intermittent fastinggal lehet ugyanúgy tartani az izmot diéta alatt, mint hagyományos diétával?
igen most nalam is ez megy IMF, nekem eddig bejon, nem puffadok annyira, nem vizesedek.
mondjuk az elso ketnapba rettentoen fajt a fejem, de most mar ok :)
Sok így étkező, edző embertől olvastam már tapasztalatokat, nincs ezzel gond.
A kevés ch-val sem, már ami az egész napot illeti, de edzés előtt pont szoktak plusz ch-t bevinni még a szinte egész nap ketózist fenntartók is, egyszerűen így működik a test, komolyabb fizikai aktivitáskor kell neki az a plusz, akkor is, ha az adott személynek általában nem a szénhidrát ad energiát.
De ha neked működik edzés előtti kevéssel, akkor persze csináld úgy. Étkezés és edzés terén sem egyetlen jó módszer van, ezt tudjuk.
Én éhgyomorra edzek akkor is, ha igen alacsony a ch bevitelem, de még túl gyönge kezdő vagyok, így ez nem releváns. Ha majd érzem a szükségét, változtatok, mások tapasztalatai alapján szükség lesz rá, erre számítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!