Intermittent fastinggal lehet ugyanúgy tartani az izmot diéta alatt, mint hagyományos diétával?
Figyelt kérdés
Úgy csinálnám, hogy három órakor eszem először valami magas feherjetartalmut, kis zsírral és ch-val, utána 1-1,5 óra múlva edzés. Azután 9-ig kaja. Így lenne 18 órás böjt időszak.2018. máj. 28. 12:55
11/11 A kérdező kommentje:
Hát mivel alapból nem vagyok túl alacsony ch-n, 2 gramm/ttkg bejön naponta, ami 150-160 gramm, ezért egy 40-50 gramm ch megy edzés előtt is 1-2 órával. Alapból van így is egy 18 órás ablak ahol nincs szinte semmi, így inzulinkibocsátás sem, igazából ezért akarom ezt kipróbálni. Kíváncsi vagyok hogyan működöm ezzel a fajta kajálással. Aztán max. nem lesz nagy változás a klasszikus napi 4-5 kajáláshoz képest eredményben. De annyi mindenképpen előny, hogy reggelente/délelőtt amúgy sem vagyok éhes szinte sose, így nem gáz, ha nem eszek. Este viszont szar éhesen ágyba menni, ezzel meg teljesen ki van ez a probléma küszöbölve. :D
2018. máj. 28. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!