Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Intermittent fastinggal lehet...

Intermittent fastinggal lehet ugyanúgy tartani az izmot diéta alatt, mint hagyományos diétával?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnám, hogy három órakor eszem először valami magas feherjetartalmut, kis zsírral és ch-val, utána 1-1,5 óra múlva edzés. Azután 9-ig kaja. Így lenne 18 órás böjt időszak.

2018. máj. 28. 12:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát mivel alapból nem vagyok túl alacsony ch-n, 2 gramm/ttkg bejön naponta, ami 150-160 gramm, ezért egy 40-50 gramm ch megy edzés előtt is 1-2 órával. Alapból van így is egy 18 órás ablak ahol nincs szinte semmi, így inzulinkibocsátás sem, igazából ezért akarom ezt kipróbálni. Kíváncsi vagyok hogyan működöm ezzel a fajta kajálással. Aztán max. nem lesz nagy változás a klasszikus napi 4-5 kajáláshoz képest eredményben. De annyi mindenképpen előny, hogy reggelente/délelőtt amúgy sem vagyok éhes szinte sose, így nem gáz, ha nem eszek. Este viszont szar éhesen ágyba menni, ezzel meg teljesen ki van ez a probléma küszöbölve. :D
2018. máj. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!