Teljes kiőrlésű búzalisztből készült tésztákat is ugyanúgy kelesztjük, mint a hagyományos BL-55-ös búzalisztből készülteket?
Figyelt kérdés
Tehát ugyanúgy kell velük dolgozni? Esetleg nem árt keverni a sima liszttel? Pl. sütemények vagy kelttészták készítésekor.2014. okt. 7. 17:23
1/1 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy. Kicsit már lesz az állaga, nem olyan sima, mint egy fehérlisztes tésztáé. Az egy harmadát helyettesítheted fehérliszttel, ez "javít" az állagán. Annyit még tudnod kell, hogy a tk liszthez valamivel több folyadékot igényel, ezt ki kell kísérletezni, hogy mennyivel többet. (de nem kell extremitásokra gondolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!