Eltűnt a hagyományos fokhagyma?
Figyelt kérdés
Már két hete próbálok hozzájutni, de akármelyik boltba/zöldségeshez látogatok, csak a nyeles verzióval találkozom. Mi lehet az oka?
A biztonság kedvéért itt egy kép arról a fajtáról, amire gondolok: [link]
2014. jún. 7. 16:57
1/9 anonim válasza:
Pedig minden nagyobb boltba, piacokon van "normális" is! Megejtettem a nagy bevásárlást, LIDL, Tesco, Spar áruházakban jártam, mindben volt.
2/9 anonim válasza:
Az újfokhagyma nyeles. Finom. Majd megszárad kissé, nem nyeles
3/9 anonim válasza:
Az újfokhagymáról beszélsz, azt hiszem. Ez is hagyományos fokhagyma egyébként. Tudod, mint ahogy van újkrumpli és ókrumpli.
De én minden boltban (TESCO-ban, Penny-ben, Lidl-ben is) láttam még ma is az általad "hagyományosnak" nevezett fokhagymát.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, csak a környékről tűnt el, mert se a Tescoban, se a Sparban nem találtam. Remélem átmeneti készlethiány :-)
2014. jún. 7. 17:48
5/9 anonim válasza:
...
Mi a szart nem értesz azon, hogy újfokhagyma?
Az újkrumpli sem másik törzs, csak a frissen termett, fiatal, tavaszi krumpli.
6/9 anonim válasza:
Neki paleolit fokhagyma kell! Esetleg újkőkori is megfelel.
7/9 A kérdező kommentje:
Jé, nem értem ezen, hogy tudjátok felbosszantani magatokat olyan mértékben, hogy így reagáljatok. Az igazság az, hogy nekem soha nem mondták, hogy ez úgy működik", mint a krumplinál, de ha belegondoltam volna így logikus. Ne haragudjatok, hogy a kérdésem ennyire felbőszített titeket!
2014. jún. 8. 21:12
8/9 A kérdező kommentje:
Gitáristen! Miből vontad le a következtetést, hogy ne érteném? :-)
2014. jún. 8. 21:14
9/9 anonim válasza:
2,3-ban írtuk, 4ben mintha nem értetted volna meg,
úgy motyorogtál
de nem bosszantó, csak a magas labdát lecsaptuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!