Levesbe a hagymát egészben,vagy felkockázva?
Figyelt kérdés
Jelen esetben lebbencslevest készítenék.van jelentősége, hogy a vöröshagymát apróra kockázva, vagy egészben v nagyobb darabokban teszem bele?ápr. 14. 09:54
1/5 A nagy Levin válasza:
Én felkockáznám. Esetleg szalonnával lepirítanám.
2/5 anonim válasza:
Kockázva szokták és lepírítani mert amúgy,nyers hagyma íze lesz nem is fő tökéletesre.
3/5 anonim válasza:
Levesbe én kockázva, lepirítva teszem. De mondjuk ha egy nagyobb adag rizst főzök, abba megy egy darab vöröshagyma egészben (természetesen megpucolva), amit amúgy nem eszünk meg, de ad egy kis ízt a rizsnek.
4/5 anonim válasza:
Húslevesbe egészben szokás tenni a hagymát..Mondjuk egy gulyáslevesbe meg aprítva.Hiszen ott először pörköltet kell készíteni.
5/5 anonim válasza:
Húslevesbe igen, de ez lebbencsleves...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!