Ez miből készül pontosan? Mi ez? Puding, krém, csoki, zselé, vagy mi?
márc. 25. 13:32
1/6 anonim válasza:
Zselatint használ kötőanyagként. Krém, de a zselatintól kocsonyás állagú lesz.
2/6 anonim válasza:
Ez vann a videó leírásában:
10 g agar.
150 ml víz.
40 g cukor.
500 ml tej.
10 g agar.
150 ml víz.
50 g cukor.
7 evőkanál kakaó.
500 ml tej.
100 g csokoládé.
Az agar egy zselésítő anyag, ha erre vagy kíváncsi.
3/6 anonim válasza:
Írja hogy agar. Ahhoz legközelebb a zselé van.
4/6 anonim válasza:
De ha a receptben ott van, hogy agar, akkor ne írjunk már zselatint a kérdezőnek, mert nem egyezik a kettő. Ha nem pontosan válaszol az ember, akkor inkább ne is írjon semmit, az nem lesz félrevezető.
5/6 anonim válasza:
Vegán étrendben használják a zselatin helyettesítésére, mondjuk én agaragar néven ismerem.
Végig néztem a videót... Na az ilyenek után érzem azt, hogy inkább szurkáltam volna kötőtűvel a szemem, mint egy ilyet végig nézzek. 8 perces videó egy "5 perces" desszertről.
6/6 anonim válasza:
Fú esküszöm pont most ettem ilyesmit, hogy rákattintottam a kérdésre és fáj tőle a hasam. (Valami mülleres zselé szerű puding) :D Szerintem arra hasonlíthat amikor sokat áll a puding és megdermed a hűtőben, csak zselésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!