Túl ecetes cékla?
Figyelt kérdés
Kaptam üveges házi céklát, de az én ízlésemnek túl ecetes.
Tudok valahogy módosítani az ízén? Ha csak cukrot teszek hozzá, a savanyúság akkor is marad, gondolom.
márc. 11. 18:46
1/7 anonim válasza:
Próbálj egy kis szódabikarbónát adni hozzá és közben ízlelgesd, míg el nem találod a számodra megfelelő ízt. A szódabikarbóna semlegesíti az ecetsavat, a keletkező nátrium-acetátnak meg közömbös íze van (magyarán íztelen).
2/7 anonim válasza:
Öntsd le a levét és csinálj újat.
Só, cukor,ecet,víz.
Vagy csak a felét leöntöd és raksz hozzá cukrot,sót ecet meg van benne.
3/7 anonim válasza:
Higítani kell. Picit önts le a levéből és öntsd fel vízzel.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi köszi!
És ha új levet csinálok hozzá (tartósítószer nélkül) vagy csak simán felöntöm, akkor kb meddig áll el?
márc. 11. 19:07
5/7 anonim válasza:
A céklát mindig tartósítószer nélkül teszem el, még soha nem romlott el, hónapokig eláll.
6/7 anonim válasza:
Simán ontsd ki a leve felet, toltsd fel vizzel.
Ha a vizet elotte felforralod es lehutod akkor pont ugyanaddig áll el mint a leontes nelkul.
Eleg az egezs macera egy nappal fogyasztás elott
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!
márc. 11. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!