Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Letezik hogy a sparos ecetes...

Letezik hogy a sparos ecetes cekla csak 15 kcl 100 grammra kímerve?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha én is azt a fajtát nézem amit te, szerintem hihető, mert édesítőszerrel készül. Így a levében kb. 0 a kalóriatartalom, és a cékláé, mint a legtöbb zöldségé, alapból sem magas. Azt írja, hogy a nettó tömegre kell vonatkoztatni a tápértékadatot, tehát arányosan cékla+lé. Így a nyers céklához képest is alacsonyabb érték jöhet ki, mert kalória szempontból fel van vizezve.
2021. márc. 11. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:
6%

Létezik, de szerintem ne számolgasd még a savanyúságok kcal tartalmát is. Ha minden étkezésre megleszek 100-150g zöldséget, akkor se ér el olyan kalória értéket, amivel ennyire számolni kéne. Arra figyelj hogy főképp nyers zöldséget, és savanyúságot fogyasz, zöld saláta zöldségeket. Ezek a legjobbak diétában, persze nyugodtan eheted párolva, sütve is őket.

A zöldségek kcalja helyett meg inkább a fekvőket, vagy a Cht számolgasd:)

2021. márc. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!