Közepesen nehéz fokozaton tekerve a szobakerékpáron létezik, hogy 107 kalóriát égetek el?
Sziasztok! Van egy szobakerékpárom azon edzek mindennap, viszont az a sejtésem, hogy a kis órája ami mutatja az elégetett kalóriát rossz. 40 percet szoktam tekerni, és a legkönnyebb fokozaton 107 kalóriát ír 40 percre, a közepesen nehéz fokozaton ami már megerőltetőbb volt, gyorsabban is vettem a levegőt és úgy tekertem pedig csak 135-öt. 75 kiló vagyok.
Régen volt egy másik szobabiciklim és úgy emlékszem az simán mutatott 40 percre 200 kalóriát is, és emlékszem hogy azon nem volt magasra állítva a fokozat.
Esetleg létezik valami ami alapján utána tudok számolni a tényleges kalória égetésnek, vagy érdemes beruházni kalóriaszámlálóra? Gyártó alapján utánanaéztem a biciklinek, de sajnos már annyira régi, hogy semmit nem találok róla. Én is használtan vettem.
Köszönöm a segítséget.
Valami gond van a bicoddal.
Nem létezik hogy 40perc alatt 107kcal-t égetsz el, vagy baromi lassan tekered
Nekem 10perc 700-100kcal körül szokott lenni
Akkor szerintem nézek majd külön órát erre a célra. Zavar, hogy nem látom, hogy mennyi kalóriát égetek el.
Köszönöm a válaszokat.
A szobabiciklimen lévő beépített számláló szerint 80 kalóriát égetek el 40 perc alatt, az okosórám eközben majdnem a dupláját méri. Ennyit az eszközök pontosságáról.
Egy megbízható kalória kalkulátorral érdemes kiszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!