Hogy tudom a lehető legjobban tárolni a füstölt kolbászt és szalonnát a hűtőben?
Figyelt kérdés
Rövid időn belül mindkettő felületén megjelenik a fehér penész. Papírba van csomagolva és mégis2024. márc. 3. 18:38
1/7 anonim válasza:
Nem kell hűtőbe rakni. Fellógatod.
2/7 anonim válasza:
Szalonnán is???? Milyen szalonna az?
Ha nincs más lehetöséged akkor a hütöben tartod. Két dolgot vegyél figyelembe: Ha légmentesen csomagolod akkor jön a fehér meg az egyéb szinü penész, Max 2 réteg papir (Müanyag bevonat mentes!!!) legyen rajta. De igy meg a gyors kiszáradással kell számolnod! Ezért van igaza az 1-nek, de ahhoz meg hüvös, szellös helyiség kell (Padlás, kamra.). (Meg olyan kolbász amit rendesen füstöltek! Az üzletben kaphatok nem ilyenek.)
4/7 A kérdező kommentje:
Panel lakáshoz sajnos nem jár a padlás. Nagyim ott tárolja minden gond nélkül. Nem vásárolok üzleti kolbit, csak hentestől vagy kistermelőktől.
2024. márc. 3. 19:21
5/7 anonim válasza:
Barhol, de inkabb spajz. Csak ne fagyaszd, hacsak nem muszaly
6/7 anonim válasza:
Pont ezért mert hűtőben van.Kamrába tárold esetleg ha a kolbász elég száraz le is fagyaszthatod és mindíg csak kicsit vegyél kim
7/7 anonim válasza:
5: a muszáj pontos j!
6: Pont azért, mert hűtőben van. Kamrában tárold, esetleg, ha a kolbász elég száraz, le is fagyaszthatod, és mindig csak egy kicsit vegyél ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!