1/7 anonim válasza:
Mi a folyamat? Hogyan készíted, mikor tapad össze? A végefelé szinte kizárt.
2/7 A kérdező kommentje:
pont a vége felé
2024. febr. 11. 16:37
3/7 A kérdező kommentje:
ez toka tepertő
2024. febr. 11. 16:52
4/7 anonim válasza:
Zsírszalonna alá szoktam egy jevés vizet önteni. Kezdetben természetes, higy teljesen összeállnak a kockák. Ezért jevergetni kell. Meg, higy le ne kapja. A víz is ezert kell. Megállás nélkül persze nem kell forgatni.
Amikor már kezd töpörödni picit, a lé is kitisztult, akkor már víz sem kell. Úszik a matéria. Letapadni akkor tud, ha még van egy kis nedvességtartama, de a víz közben elpárolgott, és hagyod letapadni. Velem is előfordul néha, ha közben mást us csinálok.
De az is igaz, higy két edényben 5 kiló szslinnát olvssztok ki egyszerre. Így nagyobb a kockázat.
5/7 A kérdező kommentje:
nem letapad, hanem össze sül.
2024. febr. 11. 17:33
6/7 anonim válasza:
Kicsi a lábas vagy túl nagy a hőfok.
7/7 anonim válasza:
Akkor sűrűbben kevergesd mert tepertő nem szokott sülés vége felé ragadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!