Húspogácsa daráló nélkül?
Sziasztok. Az a nagy helyzet, hogy megkívántam vacsorára a fasírtot - vagy húspogácsát -, de nincs itt itthon darált húsom.
Csak ezért nem mennék el a boltba, de az működhet, ha nagyon apróra felvágom a húst, és pl pici zsemlemorzsával összeállítom?
Köszönöm a válaszokat.
Kb borsszem-borsószem közötti méretre.
Sokat segít, ha elöször elvágod szeletekre, beteszed a fagyasztóba fél órára és utána darabolod tovább, a félfagyos hússt sokkal könnyebb kezelni.
Feldarabolod elöször kb 3-5 mm-es szeletekre, a szeleteket ilyen méretü csíkokra, majd fél maréknyi csíkot szépen kockákra, a többit addig tartsd hidegen, mert úgy könnyebb vágni, nem nyúlik szanaszét.
Meg természetesen éles kés kell hozzá.
Az nem baj, hogyha tömörebb, mert saját magamnak készül :) Legfeljebb konstatálom, hogy tényleg túl nagy lett.
Köszönöm :)
A 7-es még életében nem látott sem nyers húst, sem farönköt!
Ezzel a módszerrel fadarabokkal dúsított húsdarabokat kapna a kérdezö, ami ehetetlen.
Bocs, utolsó, véletlen lepontoztalak...
De amúgy igen :), viszont vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!