Basztet852 kérdése:
Hogy tudom a mákot ledarálni daráló nélkül?
Figyelt kérdés
Vettem fél kiló zacskós mákot. Itthon vettem észre, hogy nem daráltat vettem, darálóm pedig nincs. Milyen praktikával lehet daráló nélkül ledarálni?2020. máj. 12. 10:02
1/14 anonim válasza:
Mozsár, vagy beteszed dupla zacskóba aminek lezárod a végét, és húsklopfoló. Igaz, utóbbival elég sokat fogsz szenvedni.
2/14 anonim válasza:
Nehéz lesz daráló nélkül...
Nincs a szomszédodban/ismerőseid között valaki, akinek van mákdarálója?
Amúgy a bolti darált mák, és az igazi mákdarálóval ledarált között is ég és föld a különbség. A hagyományos mákdaráló ui. préseli is a mákszemeket, ergo sokkal szebb, olajosabb, ízletesebb lesz az eredmény, mint az elektromos őrlőkkel készült daráltmák esetén.
4/14 anonim válasza:
Ha nem sürgős akkor kérj egyet, anélkül nem is tudom, hogy lehetne, talán kávédarálóval.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, klopfolóval megpróbáljuk!
2020. máj. 12. 10:59
6/14 anonim válasza:
Konyhai aprítód van? Én azzal szoktam diót és mákot darálni".
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs.
2020. máj. 12. 11:44
8/14 anonim válasza:
En kavedaraloba tennem ... abban is remekul le lehet daralni, a klopfolo buta otlet (kavedaraloja csak van a szomszednak).
9/14 anonim válasza:
Klopfolóval? Ne idegesíts már! 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!