Ki hogyan szokta ellenőrizni, hogy a serpenyőben melegített olaj eléggé forró -e már?
Figyelt kérdés
Égési sérülések nélküljan. 6. 19:22
1/11 anonim válasza:
Amikor rántott húst sütök, akkor beledobok egy csipet panírmorzsát.
2/11 anonim válasza:
Icipici zsemlemorzsát/lisztet stb szórok bele (attól függ, mit sütök). Azon már látszik, hogy izzik-e az olaj.
3/11 anonim válasza:
Fölé teszem a kezem, az olajból felszálló hő mértékéből is elég pontosan meg tudom mondani hogy elég forró-e már.
4/11 anonim válasza:
Kavarog pattog , ha nem friss és van benne kis üledék az forog ...
5/11 anonim válasza:
Ismerem a főzőlapom, tudom mennyi idő alatt forrósodik fel az olaj.
6/11 anonim válasza:
Én is dobok bele egy kis darabot abból, amit épp sütni akarok.
7/11 anonim válasza:
van aki egy fakanál végét nyomja bele, elvileg abból is látszik ha jó. nem próbáltam nem tudom
8/11 anonim válasza:
Sehogy, kb tudom, hogy 3-4 perc után már elég forró, általában bekapcsolom a főzőlapot, mire felvágom a cukkinit vagy csirkét vagy összekeverem a tojást, már jó. De meg szoktam mozgatni a serpenyőt, az olaj állagából is lehet következtetni, ha még nem elég híg, akkor nem forró.
9/11 anonim válasza:
Pici liszt bele ha habzik mehet a sütés.
10/11 anonim válasza:
egy pici kenyérmorzsát ha beleejtesz azon látszik ha sül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!