Mit jelent, ha az van a virsli csomagolásán, hogy rövid ideig forró vízbe tesszük?
Vegán virsliről beszélünk. “2-3 percig pirítjuk, vagy rövid ideig forrásban lévő vízben melegítjük”. Ez van ráírva.
Mi az a rövid idő? Nyilván sejtem, hogy nem egy csillag élettartamához képest, vagy a villámcsapáshoz képest rövid az az idő, de ez nulla információt ad nekem arról, hogy mi a rövid idő. Mert rövid idő a fél perc meg a három perc is, sőt akár a hat perc is az, és az egyik többszöröse a másiknak. Lehet mondani, hogy tapasztaljam ki, de akkor meg minek írnak rá bármit is. Nem kizárt, hogy írok a cégnek.
A kérdés teljesen komoly. Nem bírom a pontatlanságot. Ha meg kérdezek, az kötözködés…
Hát ez tényleg kötözködés, bocs :D
A virslinek az a lényege, hogy átmelegedjen belül is, de ne pukkadjon ki. Ezt leginkább tapasztalati úton lehet elérni, hogy összejöjjön a tökéletes állapot.
Szerintem 1-2 perc elég neki, ami még mindig nem elég pontos, hiszen az egyik kétszerese a másiknak, de a hétköznapi életben elég jó közelítés.
Maradjunk a max 2 percnél a forrásban levő vízben tartózkodásnál.
Lényeg, hogy ne pukkantsd el.
Villáról már lecsússzon, mikor megbököd.
6-os, igen, az aranybarna tényleg durva, van óarany meg rozé arany meg normál arany is. Hogy a fehér aranyról ne beszélünk! Mondjuk azt talán kizárhatjuk, hiszen a barnaságot kell nézni. A csipet még hagyján. Mert a babákon meg nagyon pici gyerekeken kívül hasonlót csippentünk a legtöbben. Ez a főzős a legjobb téma, más helyeken rég szétszedtek volna ezért a kérdésért.
Ja még annyit, hogy nem vagyok vegán, csak vegetáriánus, ezt csak azért mondom el, mert a vegánokat amúgy is sokan kötözködőnek tartják, és nem akarom, hogy miattam még rosszabb legyen a hírük.
Egy virslit azért tudjunk már megcsinálni gyakori nélkül...
Édes istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!