Magyarázzátok el legyetek szívesek, hogy melyik a blansírozás, pl krumpli esetében? Pár percig főzni kell vagy csak forró vízbe kell tenni pár percre?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 13:29
1/4 anonim válasza:
Rövid ideig forralod, majd jeges vízbe teszed.
3/4 anonim válasza:
A blansirozásnál forrásban lév vízbe teszel kevés zöldségfélét, ha újra felforr (kb. 2-3 perc) kiszeded és jeges víben lehütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!