Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért puhább az egyik bab...

Miért puhább az egyik bab mint a másik?

Figyelt kérdés

Savanyú bablevest készítettem nagyszemű tarkababból és megint az egyik bab nagyon puha míg egy másik nem annyira.

Én nem szoktam előtte beáztatni, mert általában hirtelen találja ki a párom hogy megenné. Elég ideig főzöm.



2023. dec. 15. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyik babszem érettebb, mint a másik.
2023. dec. 15. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
A babnál nehéz megállapítani/kideríteni 1-2-10 évvel ezelőtt termett-e. (Nyilván a 10 éves már "megkövesedett"). Ezzel élnek vissza a forgalmazók: keverik a különböző évjáratokat - eléggé el nem ítélhető módon. Ha nem zsizsikes...mehet. Sajnos.
2023. dec. 16. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, azt hittem valamit rosszul csináltam. Végül is csak minden 10. szem volt kemény kicsit😄
2023. dec. 16. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig egy áztatás sokat ér, akkor nagyjából egyszerre puhul.
2023. dec. 16. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!