Vékony szelet natúr csirkemellet szeretnék sütni kevés olajon. Meg kell-e forgatni lisztben? Készítettem már többször, liszt nélkül, de mindig iszonyúan habzik az olaj, gondolom a csirkemellből kifolyó nedvességtől. Ez így normális?
Vagy mit kell csinálni hogy ne habosodjon az a sok víz?
Arra is gondoltam az a baj hogy lefedem, de a környezetét próbálnám védeni az összecsapkodásától.
Esetleg kontakt grillben sütve milyen lenne?
Egy ek. olajon süsd maximum, tapadásmentes serpenyőben, és ne fedd le.
Nem kell lisztezni, teljesen felesleges.
Akár lisztezheted is de nem fontos.
A lényeg hogy forró serpenyőben,kevés az olajon gyorsan.süsd.Akkor kap egy sült réteget az nem engedi ki a vizet ,ezért lesz szaftos.
Ha lisztbe forgatod, akkor "natúr".
Ha nem forgatod lisztbe, akkor "roston" sütött.
Szerintem jobb, ha nem forgatjuk lisztbe.
Én ilyen grill serpenyőbe sütöttem tegnap natúr csirkemellet:
Az a baj nagy a víztartalma a mai húsoknak! Nekem is fröcsögött a víz belőle de nem az olaj mert minimálist tettem alá!
Régebben Kontakt grill sütőbe csináltam melegszendvics, meg grill sütő:
Ebbe nem fröcsög meg alul felül süti egyszerre! Gyorsabban sül, mivel össze van nyomva! Meg szebb ahogy belesül a húsba a "grill csík"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!