Kezdő szakácsnő vagyok. Ha egy kicsit megég a hagyma, dinsztelésnél akkor lehet tőle keserű az étel?
Figyelt kérdés
Krumplis tésztát készítettem, de van egy érdekes kesernyés mellékíze, amitől az ember egy falat után ott is hagyja. Viszont a tészta sem olyan lett mint szokott, nagyon tapadnak egymáshoz a fodros nagy kocka részei..Most akkor inkább a tészta okozza a kesernyés ízt, vagy a hagyma miatt van?2023. nov. 15. 12:30
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm kedves utolsó! Különdöztem őket egyébként.
2023. nov. 17. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!