Kit fogadnál fel inkább az esküvődre szakácsnőnek: Varga "VV" Zsuzsut, vagy Varga Irént?
Zsuzsu-hoz nem tudok érdemben hozzászólni, de Irénkével rendszeresen terrorizálnak ismerősök. Nem is tudom melyik a nagyobb csapás, ha énekel, vagy ha főz?
Mindazonáltal szombaton távolból volt "szerencsém" élőben is megcsodálni, mert a West End előtt vitt el a dolgom. Nem lett szimpatikusabb, pedig nem is énekelt.
Esküvőmre ugyan egyiket sem, de arra már gondoltam, hogy összeszedem akiket utálok, és meglepem egy személyre szabott, csak nekik szóló, Irénke főz és énekel műsorral, kóstolóval egybe kötve...
Pedig valahol sajnálom, eskü, Irénkét, mert beteg, és szerintem nagyon nem esik le neki, hogy nem vele, hanem rajta nevetnek, de amíg ezért pénzt kap, hülye lenne abba hagyni...
De attól függetlenül irritál maga a jelenség. És egyre többen látják a módszerében a jövő képet. És sokaknak tetszik, követik az életüket, vagy csak örülnek, hogy ők mennyivel "jobbak", mint akik így akarnak élni...
Ezek amatőrök.
Bartos Cs. István a séf.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!