A tejet zselatinnal lehet kocsonya állagúvá csinálni? Ha igen akkor hogyan? Vagy keserű lenne?
Miért, mitöl lenne keserü?
A zselatin színtelen, szagtalan és íztelen.
Tejet is lehet vele kocsonyásítani, a csomagoláson feltüntetet módszer szerint, csak víz/egyéb folyadék helyett tejet kell használni. (Feloldod kevés hideg folyadékban, felmelegíted, nem forralod, formába öntöd és lehütöd)
Nagyon köszönöm a válaszokat.
És 1 l tejhez kb mennyi por zselatin szükséges?
6-os: szerintem még életedben nem találkoztál zselatinnal, annak semmi, de semmi szaga sincs. A lapzselatim meg a porzselatin ugyanaz, csak a por le van darálva.
Ami büdös az az enyv, de az egész más dolog, emellett nem élelmiszer!
Pl én nem pontoztam le senkit. De vannak, akik nagyon szeretnek pirosat osztogatni. Én pedig szeretek sok zöldet adni, vagy nem adok semmit.
Aki nagyon bunkó, annak adok pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!