Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek ha nem jó ízű a...

Mit tegyek ha nem jó ízű a kocsonyám?

Figyelt kérdés
Gyönyörűen megfőtt 4-5 óra alatt. Próba altatás is megtörtént, de az íze nagyon kiütközik, mint a kandisznóé. Van benne répa is zöldség is, vörös és fokhagyma, só, bors, 3 db. babérlevél. Mit, mivel lehet rajta segíteni?

#Kan ízű kocsonya
2022. jan. 19. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Én is teszek bele zöldséget és mindig nagyon finom, tehát nem azzal van a baj.

Tényleg lehet kandisznó szaga, ha nem volt herélve az állat.

Én ezen úgy segítenék - ha nem akarnám kiönteni - hogy felengedném és egy halom összenyomott fokhagymát még belefőznék.

A kocsonya elbírja a sok fokhagymát és elnyomja a disznó szagát...talán.

2022. jan. 19. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ugyanígy jártam én is két hete. Gyönyörűen megfőtt, kötött is, fűszereztem is. És az a (nem tudom másképp írni), disznó íz mindenen átütött:((

Mi nem is ettük meg.

SOHA nem jártam még így kocsonyával, el is ment a kedvem az egésztől.

Amúgy szerintem is az lehet, amit 2-es írt, de akkor bármikor lehet ilyen:((((

2022. jan. 20. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Én már kitapasztaltam, hogy körömből csak első körmöt veszek, abból is a legkisebbeket és fehéreket. Ugyanígy megnézem a csülköt, farkat és a bőrt is.

A nagy, vastag, sötét bőrű "alkatrészek" lehetnek esélyesek az ilyen gondra.

2022. jan. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!