Be kell sózni a kocsonyának való körmöt?
Figyelt kérdés
nem lesz benne füstölt-hús, ezért kell besóznom a körmöt, bőrt, farok részeit. Kb. 20 órát hagyom benne, vizet is öntsek rá?2022. jan. 18. 13:51
1/11 anonim válasza:
Nem kell besózni előre. A füstölt cuccot sem a sóért főzik bele, hanem a füstölt ízéért.
Ne bonyolítsd, tedd fel főni egy általad kedvelt recept szerint (zöldségesen van anélkül), jó sok fokhagymával és ennyi!
2/11 anonim válasza:
Nem kell besózni, főzéskor úgy is izesíted.
3/11 anonim válasza:
Huslevesnél besozod ami belekerül?
4/11 anonim válasza:
Nem kell besózni és semennyi időt nem kell várni. Hazaviszed és főzöd nagyon kis lángon, épp csak gyöngyözzön vagy 5 órán keresztül.
7/11 anonim válasza:
Ha besózod, főzéskor annyival kevésbé kell sót dobni bele.
De ki miben hisz. Szóval ízlés szerint.
8/11 anonim válasza:
A füstölt cucc tartósított cucc. Legalábbis eredendően az volt. Erre ma már semmi szükség, jobb módszerek vannak, de megmaradt a parasztvakítós füst "íz" aminek semmi köze a füstöéshez, mert csak egy műanyag "íz". Kamuzás.
9/11 anonim válasza:
Felesleges előtte besózni, mert ha felteszed a húsfélét a megfelelő mennyiségű vízzel és fűszerekkel, akkor úgyis megsózod. Igy a hús szépen átveszi a megfelelő ízhatást az 5-6 órás gyöngyöző főzés alatt.
10/11 anonim válasza:
Sózzad, sózzad! Ne higgy a nesózzadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!