Kocsonyánál mi a 70-30 %-s szabály?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 07:32
1/6 anonim válasza:
Mire gondolsz? Megfelelő bőrös csülök, köröm, kevés só és víz, és addig főzni, míg a hús puha lesz és a leve kocsonyásodik. Zöldség, fűszer pedig ízlés szerint.
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan tudom hogyan kell csinálni de az ember mindig keresi a jobbat.
Ezen az oldalon írják, de a leírásban nincs benne hogy mit jelent?
2016. nov. 4. 07:55
3/6 anonim válasza:
Én sem értem, pedig már sok kocsonyát főztem életemben. Igaz, fejet és füstölt húst nem tettem bele. Gondolom, a hús és a lé arányára gondol.
4/6 anonim válasza:
A bőrös-csontos és a színhús aránya.
Ha nincs elég cucc benne, amiből a kollagén/zselatin fő ki (bőr, porcogók, csont), akkor nem dermed meg rendesen, ha túl sok, akkor túl sűrű, kemény lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor 30 % a bőrös hús?
2016. nov. 4. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!