Mit kell fedő alatt, és mit fedő nélkül főzni? Van erre valami szabály, vagy hogy van ez egyáltalán?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:51
1/3 anonim válasza:
Bográcsozni udvarban, a többit a házban!
2/3 anonim válasza:
A fedőt a gyorsabb melegedés, forrás miatt, és főzés közben a gyorsabb puhulás és kevesebb gőz miatt használjuk. Nincs rá szabály, de én például a rántásos ételeknél nem teszem vissza a fedőt forrásig, mert akkor biztosan kifut.
3/3 anonim válasza:
ha azt akarod, hogy a víz lefőjön a kajcsiról, akkor ne tegyél rá födőt, ha kell a víz pl levesnél, akkor tegyél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!