Hogyan kell felelőtlenül sörözni?
Figyelt kérdés
Heineken doboz oldalán: "Fogyaszd felelősséggel!"
De én egy igazi szabályszegő vagyok!
Hogyan kell felelőtlenül sörözni?
2014. jún. 5. 12:18
3/8 anonim válasza:
Akkor fogyaszd a rendőrpalota bejáratánál. Ha ezt megmered csinálni akkor igazi szabályszegő vagy.
4/8 anonim válasza:
Szerintem arra gondolnak hogy ne igyál annyit, hogy a mentő vigyen el, ittasan ne ülj autóba, ne kúrd meg a szomszéd asszony kecskéjét, mert összekevered a szomszédasszonnyal... ilyesmik.
6/8 Wadmalac válasza:
Hát úgy, hogy megiszod a motoros rockerbanda vezérbikájának épphogy kikért sörét a diszkóban.
Hasonló szintű üvöltve inni az UTC egészségére a Fradi b-középben ülve.
Iszonyatos felelőtlenség.
7/8 anonim válasza:
A teli üveget lépcsőkolátra tenni, ahonnét könnyen leeshet. A teli korsót szomjas haverodra bízni "5 perc múlva jövök, vigyázz rá és ne idd meg" szavak kíséretében
8/8 anonim válasza:
XD 4-es ezen k_rva jól röhögtem. Amúgy szerintem főleg a vezetésre szeretnének utalni, mert a vezetői képességek már kisebb mennyiségű alkohol hatására is jelentősen romlanak. Csak sörtől azért nehéz annyira berúgni hogy meg akard k_rni a szomszédasszonyt és helyette a kecskéjét k_rod meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!