Ajánlanátok valami jó helyet budapesten, ahol lehet sörözni?
Figyelt kérdés
Évzáró sörözést tervezünk és kellenének tippek, hogy hova menjünk. Az a lényeg, hogy hangulatos legyen, max8an lennénk és 16 évesek vagyunk.
És kioktatást nem kérek, köszi.
2010. máj. 23. 12:57
1/4 anonim válasza:
Íjász söröző a Nyugatinál : [link] .
Viszont, hogy kiszolgálnak-e kiskorúakat, azt nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Az Íjászt én is ismerem, mi oda mentünk kb. 4 éve osztálykiránduláson, akkor voltunk 16-17 évesek, és simán ki lettünk szolgálva. Jó kis hely amúgy, nekem nagyon tetszett, később, amikor Pesten laktam, akkor is jártunk oda olykor.
3/4 anonim válasza:
Nyugati tér környékén van pár jó kocsma. Pl. ott van a Bakegér nevezetű a nyugati és az Oktogon között. Az egész jó hely annyira nem is drága csak hétvégenként érdemes korán lemenni hogy legyen ülőhelyetek.
4/4 anonim válasza:
Pesterzsébeten a HÉV megállónál! :D Mi oda jártunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!