Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ajánlanátok jó éttermet...

Ajánlanátok jó éttermet Budapesten vagy környékén?

Figyelt kérdés
Ne legyen sznob hely, akár hétköznapi viseletben is be lehessen menni. Legyen választék és ne gyomorbeteg adagokat adjanak.
2011. jan. 18. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Trófea Grill.

Maga az étterem több helyen is van, de vigyázz, mert 1: időlimites, 2. svédasztalos. Egyedül csak az italokat viszik az asztalokhoz.

Esténként figyelni kell, mert van, amikor kabaréestet tartanak és olyankor, úgy tudom, nem ingyenes a belépő.

2011. jan. 18. 11:28
 2/8 anonim válasza:
Zöld kapu, magyaros kaják és hatalmas adag ! igen kedvező áron .. 3.ker.
2011. jan. 18. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de mit jelent az időkeret a trófeánál? Terveztem, hogy egyszer odamegyek a párommal, de én azért szeretek nyugodtan megebédelni 1,5-2 óra jól esne, ha már elmegyek egy étterembe...
2011. jan. 18. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, eszembe jutott valami az off-on kívül. Mi imádjuk a Lancelot-ot. Lehet, hogy drágábbak az árak (bár azt nem írtad, hogy olcsót mondjunk), de szerintem legalább egyszer az életben megéri elmenni, mert nagyon poén :D És az adagok is bőven elegek...
2011. jan. 18. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Rákóczi grill, a Blahától nem messze, korlátlan 3 órás ételfogyasztással, nagy választékkal!
2011. jan. 18. 12:06
 6/8 anonim válasza:

Trófeánál az időkeret azt jelenti, hogy 3 órára fizetsz 4.000 Ft-ot, és korlátlan az étel és italfogyasztás, ha 3 óránál többet lennél, akkor újra fizetni kell a 4000 Ft-ot, de nem hiszem, hogy annyit eltöltenél egy étterembe:)

A Trófea különben tényleg jó hely, és finom a kaja, csak nem túl éttermi a hangulat, inkább egy gyorsétteremre hasonlít. Különben jó étterem szerintem a Bazsalikom Étterem a 11. kerületben az Egér útnál, nagyon jó árban vannak, nagyon finom a kaja, és (ha nincs rendezvény) gyors a kiszolgálás, kedvesek a pincérek.

2011. jan. 18. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Igen, én is úgy gondolom, hogy az ésszerű határokon belül nem az ár a fontos.
2011. jan. 18. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ami elsőre eszembe jut:

Pastrami, Wang, Olimpia.

2011. jan. 19. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!