Ajánlanátok jó éttermet Budapesten vagy környékén?
Figyelt kérdés
Ne legyen sznob hely, akár hétköznapi viseletben is be lehessen menni. Legyen választék és ne gyomorbeteg adagokat adjanak.
2011. jan. 18. 11:09
1/8 anonim válasza:
Trófea Grill.
Maga az étterem több helyen is van, de vigyázz, mert 1: időlimites, 2. svédasztalos. Egyedül csak az italokat viszik az asztalokhoz.
Esténként figyelni kell, mert van, amikor kabaréestet tartanak és olyankor, úgy tudom, nem ingyenes a belépő.
2011. jan. 18. 11:28
2/8 anonim válasza:
Zöld kapu, magyaros kaják és hatalmas adag ! igen kedvező áron .. 3.ker.
2011. jan. 18. 11:40
3/8 anonim válasza:
Bocsi az offért, de mit jelent az időkeret a trófeánál? Terveztem, hogy egyszer odamegyek a párommal, de én azért szeretek nyugodtan megebédelni 1,5-2 óra jól esne, ha már elmegyek egy étterembe...
2011. jan. 18. 11:46
4/8 anonim válasza:
Ja, eszembe jutott valami az off-on kívül. Mi imádjuk a Lancelot-ot. Lehet, hogy drágábbak az árak (bár azt nem írtad, hogy olcsót mondjunk), de szerintem legalább egyszer az életben megéri elmenni, mert nagyon poén :D És az adagok is bőven elegek...
2011. jan. 18. 11:48
5/8 anonim válasza:
Rákóczi grill, a Blahától nem messze, korlátlan 3 órás ételfogyasztással, nagy választékkal!
2011. jan. 18. 12:06
6/8 anonim válasza:
Trófeánál az időkeret azt jelenti, hogy 3 órára fizetsz 4.000 Ft-ot, és korlátlan az étel és italfogyasztás, ha 3 óránál többet lennél, akkor újra fizetni kell a 4000 Ft-ot, de nem hiszem, hogy annyit eltöltenél egy étterembe:)
A Trófea különben tényleg jó hely, és finom a kaja, csak nem túl éttermi a hangulat, inkább egy gyorsétteremre hasonlít. Különben jó étterem szerintem a Bazsalikom Étterem a 11. kerületben az Egér útnál, nagyon jó árban vannak, nagyon finom a kaja, és (ha nincs rendezvény) gyors a kiszolgálás, kedvesek a pincérek.
2011. jan. 18. 12:31
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Igen, én is úgy gondolom, hogy az ésszerű határokon belül nem az ár a fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!