A kocsonyának való nyers körmöt be kell sózni főzés előtt?
Figyelt kérdés
Kocsonya előkészítése2020. dec. 4. 10:22
1/4 anonim válasza:
Nem kell besózni.Ha szőrös gáz fölött le kell égetni róla,megkapargatni.
2/4 anonim válasza:
Kocsonya nem kimondottan szereti a sót ...
4/4 anonim válasza:
Nem! A másik ugyanilyen kérdésre írtam, hogy a füstölt körmöt, csülköt is inkább előző nap kiáztatni szoktam. Jobb ha csak főzéskor sózzuk a kocsonyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!