Csao! Szeretném meglepni magamat egy finom pizzával. Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Meglepném magam egy igazi pizzával. Mit javasoltok a pizzához? Hogy csináljam meg a pizzát? Honnam szerezzem be?2023. okt. 27. 14:41
1/19 anonim válasza:
Előre is bocsi de :D :D :D
Hogyan tudnád magadat meglepni egy pizzával, úgy hogy tudatában vagy annak, hogy szeretnéd?
Szerezzed be a hozzá szükséges alapanyagokat,(bolt)használj Youtube-t ahonnan ellesheted a készítését. Egyes magazinokban is is található különböző elkészítési módszer.
2/19 anonim válasza:
Bedagasztod, keleszted a tésztát. Olasz konzerv pariból készítesz sugot. Feltétnek meg amit csak szeretsz. Legyen minden jó minőségű.
4/19 A kérdező kommentje:
#1 az mi a youtube? Hol vannak ilyen üzletek? Lepsényben lakok itt nincs
2023. okt. 27. 14:59
5/19 anonim válasza:
rendelj, ha ennyire életképtelen vagy
6/19 A kérdező kommentje:
#5 mi bajod van?
2023. okt. 27. 15:04
7/19 anonim válasza:
Mi az a youtube? Innen troll.
Mindent megkapsz hozzá s legkisebb falusi boltban is. De elengedtem a kérdést. Szia!
8/19 anonim válasza:
1-es válaszoló voltam, nem tudom eldönteni, hogy a kérdés csak trollkodás, esetleg öreg vagy és nem vagy tisztában a Youtube fogalmával (internetes platform) Hogyha a gyakorit ismered akkor kétlem, hogy nem találkoztál még ezzel. De ha tényleg nem tudod mi az akkor meg nagyon szomorú, hogy ennyi idősen ennyire életképtelen vagy, hogy nem találsz el a boltokig feltéteket vásárolni hozzá.
9/19 anonim válasza:
Kedves troll! Én mindent a youtube-ról vásárolok. Nagyon kedvesek az eladók és még puszit adnak távozáskor.
10/19 anonim válasza:
Kedves troll! Nagyon nem vagy vicces. A YouTube egy videómegosztó. Tudod, olyan képeket lehet nézegetni, ami mozog, meg beszél.
Milyen spéci bolt kell neked? Lepsényben nem lehet kapni lisztet, tojást, élesztőt, sót, sajtot, paradicsomot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!