Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csao! Szeretném meglepni...

Csao! Szeretném meglepni magamat egy finom pizzával. Hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés
Meglepném magam egy igazi pizzával. Mit javasoltok a pizzához? Hogy csináljam meg a pizzát? Honnam szerezzem be?

2023. okt. 27. 14:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

Előre is bocsi de :D :D :D

Hogyan tudnád magadat meglepni egy pizzával, úgy hogy tudatában vagy annak, hogy szeretnéd?

Szerezzed be a hozzá szükséges alapanyagokat,(bolt)használj Youtube-t ahonnan ellesheted a készítését. Egyes magazinokban is is található különböző elkészítési módszer.

2023. okt. 27. 14:49
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Bedagasztod, keleszted a tésztát. Olasz konzerv pariból készítesz sugot. Feltétnek meg amit csak szeretsz. Legyen minden jó minőségű.
2023. okt. 27. 14:58
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
google
2023. okt. 27. 14:59
 4/19 A kérdező kommentje:
#1 az mi a youtube? Hol vannak ilyen üzletek? Lepsényben lakok itt nincs
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
rendelj, ha ennyire életképtelen vagy
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 mi bajod van?
2023. okt. 27. 15:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a youtube? Innen troll.

Mindent megkapsz hozzá s legkisebb falusi boltban is. De elengedtem a kérdést. Szia!

2023. okt. 27. 15:04
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
1-es válaszoló voltam, nem tudom eldönteni, hogy a kérdés csak trollkodás, esetleg öreg vagy és nem vagy tisztában a Youtube fogalmával (internetes platform) Hogyha a gyakorit ismered akkor kétlem, hogy nem találkoztál még ezzel. De ha tényleg nem tudod mi az akkor meg nagyon szomorú, hogy ennyi idősen ennyire életképtelen vagy, hogy nem találsz el a boltokig feltéteket vásárolni hozzá.
2023. okt. 27. 15:07
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Kedves troll! Én mindent a youtube-ról vásárolok. Nagyon kedvesek az eladók és még puszit adnak távozáskor.
2023. okt. 27. 15:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves troll! Nagyon nem vagy vicces. A YouTube egy videómegosztó. Tudod, olyan képeket lehet nézegetni, ami mozog, meg beszél.

Milyen spéci bolt kell neked? Lepsényben nem lehet kapni lisztet, tojást, élesztőt, sót, sajtot, paradicsomot stb.

2023. okt. 27. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!