Milyen ebédet készítsek ebédre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves làny vagyok és szeretnék anyukámnak meg a tesomnak és a barátnőjének főzni ebédet. Nagyon jól tudok főzni, szinte mindig ên főzök hétvégéken(egyedül). De most nem tudom mit főzzek? Ha van valakinek valami jó ötlete akkor azt írja meg. Válaszokat előre is köszönôm!2018. márc. 3. 09:48
1/9 anonim válasza:
Rakott krumpli, brassói, csirke pörkölt, töltött tök, rántott hús, vagy sült rántott zöldségféle, (karfiol, cukkini) rakott káposzta, húsos káposzta, paradicsomos húsgombóc,
Levesekből valami zöldség: frankfurti, karfiol, borsó leves, esetleg zöldséges tésztaleves, paradicsom leves, húsleves is lehet, de pl. csirke csontosával+zöldbabbal palócleves,
Ha tarka bableves csülökkel, ehhez már csak egy tányér túrós tészta, vagy sajtos makaróni kell
2/9 anonim válasza:
Néz körül milyen alapanyagok vannak otthon a spájzban, hűtőben. Úgy könnyebben adhatnánk tippet.
3/9 Saku14 válasza:
En ma miso levest fozok , tonkatsuval es rizzsel , deszertnek mitarashi es hanami dango ❤️
5/9 anonim válasza:
borsófőzelék
chilis bab
spagetti
palacsinta
pizza
tortilla
fasírt
hirtelen ezek jutottak eszembe
6/9 anonim válasza:
Töltöttpadlizsán (bulgurral, darálthússal)
Nagyon finom, egészséges nem túl drága étel. Friss salátával lehet tálalni, de önmagában is nagyon jó.
7/9 anonim válasza:
Sok jó ötlet. A végén mit sikerült összehoznod????
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a végén zöodborsó levest és sajtos tejfölös tésztát készítettem.
2018. márc. 4. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!