85%-os csokoládét hogyan lehetne "ehetővé" tenni?
Figyelt kérdés
Kaptunk pár tábla 85 %-os csokit. Hogy ne használjak nagy szavakat, a család egyetlen tagja sem rajong érte.
Mire lehetne elhasználni értelmesen, vagy hogyan lehetne feljavítani, hogy fogyasztható legyen?
2023. okt. 3. 14:37
1/9 anonim válasza:
Én egyszer csináltam étcsokiból zserbógolyót. YouTube-on van hozzá recept.
2/9 anonim válasza:
Ajándékozzátok el értelmes embernek, bármilyen alkalomra.
3/9 anonim válasza:
Főzz pudingot, miután lekapcsoltad alatta a gázt, apróra tördelve keverd bele, első oszt. csokoládépudingot kapsz.
4/9 anonim válasza:
Bármilyen süteménybe, amibe csokis krém kell. Ganache krémnek isteni lehet.
5/9 anonim válasza:
En is odaaadnam olyannak, aki kimondottan elvezni tudja. En pl a 70% alatti etcsokitol undorodom.
Amugy par kocka kivalo hasfogo is.
7/9 anonim válasza:
Kockázd fel és tedd csokidarabos kekszbe, muffinba stb
8/9 anonim válasza:
Az igazi csokoládé 80%-nál kezdődik. Én szoktam 100%-os csokira is vadászni, néha sikerrel. Ha nem ízlik, az egyéni dolog, nincs is mit vitázni rajta. De csak rontani lehet. A többiek adtak jó tippeket. A kakaótartalmat nem nagyon lehet csökkenteni úgy, hogy az eredmény is táblás csoki legyen, vagy praliné stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!