Milyen a COMPOT (COM-POT) konyhai komposztáló?
Nekem a szürke ovális Bokashi Organko-val van rossz tapasztalatom, alternatívát keresek. Ha ahhoz képest tudod leírni, az a legnagyobb segítség.
Kérdések:
- A legalsó eleme egy tálca? Minek?
- A középső 3 elemekből mindegyik ugyanolyan lyukas? Csak a szellőzés miatt? A lejjebb került edénnyel nem kell csinálnom már semmit, amíg el nem fogynak az üres edények? Kell forgatni vagy bármit hozzáadni?
- A videóban elég keveset mutatnak róla. Pl. felvillant az elején 3 valamit, amit bele kell tenni, ebből csak az aktivátort mutatja rendesen a videóban. Újságpapír kell hozzá, de az elején nem sorolja fel, és nem is mutatja. Kenderszőnyeget sem mutatja. Kell ezekről valamit tudni?
- A COMPOT mikrobiologiai aktiválója miben más, mint a Bokashi fermentáló starterja? Ettől sem rohad büdösen a komposzt?
- A videóban több aktivátort önt rá, mint maga a komposzt. Ezt biztos, hogy így kell?
- Ez a kerámia cucc 15 kg. Mennyire nehéz pakolni, amikor tele vannak?
- Miért ne süsse nap, ha fehér kerámiából van?
- Ez mi, hogy csak ha drágább csomagot veszel, akkor kapsz Facebook csoport tagságot, és "Teljeskörű komposztvideó sorozat"-ot? Ez úgy hangzik, mint az átverések, nem előre tájékoztatnak.
- Mit lehet beletenni, és mit nem?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!