Mária3333 kérdése:
A müa.komposztáló alatt beásta magát valami.kb.5-6 cm lyuk. Kitúrt egy csomó kész komposztot. Ételmaradék nem került bele. Mivel a kutyám ott szaglászott visított egyet, rángatta a lábát egy darabig, VAJON patkány vagy más nemmindegy??
Figyelt kérdés
#Patkány vagy más??
2022. nov. 5. 13:58
1/5 anonim válasza:
A patkányharapás veszélyes. Figyeld a kutya lábát, hogy nem sebes, gennyezik, vagy esetleg látható seb nélkül befelé dagad.
Mérget ne tegyél ki, mert megeheti macska vagy süni is, azokért meg kár lenne.
2/5 anonim válasza:
Patkány. Mi ezért szüntettük be a komposztálást.
3/5 anonim válasza:
Patkány lesz az, nálunk is volt a komposztáló körül. Én is ezért szüntettem meg. Ugyan egyet láttam csak élve, a többit a vörös kandúrunk kirázta a gatyájából, na de mégis... fenének sem hiányoznak a ház körül.
4/5 anonim válasza:
Sanszos hogy patkány, a kutyusod megtanulja majd a patkánylyukba ne dugdossa bele a lábát. Amúgy egész ügyesen el tudja kapni (főleg ha kotorékeb). Figyeld a lábát van-e rajta harapás és hogy ne fertőződjön el a seb.
Patkányméret tegyél ki dobozban amihez a többi állat (macska, kutya) nem fér hozzá. A b) változat égő kénpapírt a lyukba, póráz nélkül simán nyakörvénél fogod a kutyust és amint előbukkant a patkány elengeded. Jó móka lesz neki, legalább leköti az energiáit :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm csak nagy kutya van, az nem alkalmas.
2022. nov. 7. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!