Komposztálót akarok venni,de még nem tudtam választani. Komposztáló hengert néztem ki, erről mik a tapasztalatok?
Ha komposztálni akarsz, akkor sokkal jobban jársz ezzel:
Ezzel megtanulhatod hogyan kell csinálni és megfigyelheted az egész folyamatot.
Egy Forintot ne költs rá. Ha van egy zug a kertedben, akkor ott alakíts egy kupacot, és arra rakd ami jön..hulló falevél, nyesedék, fű, meg minden..meglátod sokkal jobb.
Nekem hatféle keretem van, de mellette van szabadföldi is. Ez a legjobb.
Műanyagot, vagy zárt ládát véletlenül se vegyél.
Ne költs rá!
Egy felarnyekos helyen kezd el kupacolni.
Olvass utána, nem művészet.
Totál felesleges ilyen mű szarokért pénzt kiadni!
Fatelelepen a szélezetlen deszka a legolcsóbb. Néhány szög, kalapács. Nem kell több. Tök felesleges pénzt kiadni ezekre a műanyag dobozokra.
"fa meg elrohadhat"
Na bumm, 5 évente kibírod azt a 30 percet amíg másikat szögelsz.
Mit kell a komposztáláson tanulni?
Rakod egymásra egy kupacra a dolgokat ami jön, falevél, gaz, hamu, növényi hulladék, gyümölcs hulladék stb.
Nekünk van csirke trágya azt is ráhordom. Tényleg nem kell semmit venned egy kupacba pakolod és kész, jó azért 1x 2x megforgatni évente.
Te jó ég mi ez a link?
A fél körtefám levelei sem férnek el benne.
Szép marketing fogás főleg ennyi pénzért. De ebben nem fogsz tudni komposztálni. A komposztnak kapcsolatban kell lennie a talajjal, ebbe hol mennek bele a giliszták? Hogy fog lebomlani?
A korhadáshoz folyamatosan nedves körülmények kellenek ezt megsüti egy kis nap felforrósodoik, kiszárad, nedves időben meg penészedik majd. Minden lesz csak nem komposztálás.
Meg ne vedd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!