Paradicsom befőzés valami oknál fogva nem olyanra sikerült mit előző években.Van neki kesernyés íze, nemtudom, hogy mitől. kinek mi a tipppje?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 13:50
1/6 anonim válasza:
Vagy a paradicsom volt eleve rossz minöségü, vagy agyon volt vegyszerezve, vagy te rontottál el valamit - leégett, tettél bele tartósítószert vagy egyebet, és elnézted a mennyiséget.
2/6 anonim válasza:
Valószínű a paradicsom volt némileg keserű,mást nem lehet elrontani.
3/6 A kérdező kommentje:
az a gyanum, hogy volt benne koktélparadicsom is
2023. szept. 22. 18:39
4/6 A kérdező kommentje:
30éve főzók be paradicsomot,ilyen még nem volt
2023. szept. 22. 18:41
5/6 anonim válasza:
"az a gyanum, hogy volt benne koktélparadicsom is"
Ezt hogy kell érteni? Nem tudod, milyen paradicsomot használsz? A koktélparadicsom nem olyasmi, amit nem lehetne látásra felismerni.
Mellesleg az sokkal édesebb, mint a hagyományos, és semmi esetre sem keserü
6/6 anonim válasza:
Én minden évben lehéjazva, tartósító és egyéb fűszerek nélkül, száraz dunsztban teszem el a paradicsomot sűrítve és lé formájában is. Soha nem romlott meg, nem volt keserű, megmaradt az íze és az illata.
Ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!