Kesernyés ízű dióval mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Nem avas vagy molyos, nem kukacos, szépnek néz ki, de sajnos kesernyés az íze. ...és vettem belőle egy kilót... Van rá valami praktika, hogy jobb ízű legyen? vagy ha sütök belőle akkor nem lesz az is keserű?2013. jan. 3. 15:25
1/10 anonim válasza:
Inkább dobd ki, annak valami baja van.
2/10 anonim válasza:
Ne egyétek meg! Daráld le, áztasd be vízzel. Egy napi állás után szűrd le finom szűrőn és tedd egy üvegbe. Bútorfényezéshez még felhasználható, esetleg bőr /cipő, táska/ átfényezéséhez is.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ezek szerint jól bevásároltam...
2013. jan. 3. 15:37
4/10 anonim válasza:
Akkor kesernyés, ha már régi a dió. Ne vegyél soha olyan diót, ami sötét színű.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, hogy nagyon szép világos egészségesnek látszó, nagyon szépen tört dió.
2013. jan. 3. 15:44
6/10 anonim válasza:
Le kéne húzni a barna héját.Valami forróvizes paraktika volt erre,de nem emlékszem hogy kell.
8/10 anonim válasza:
Próbálj meg egy maréknyit száraz serpenyőben megpirítani, és kóstold meg. ha így már ízlik, a többivel is ezt csináld darálás előtt.
a pirítás sokat változtat az ízeken.
9/10 anonim válasza:
A forróvizes héjlehúzás a mandulánál működik, a diónál sajnos nem.
10/10 mustafa33 válasza:
Leforrázod és lehúzod a héját. csak az keserű. Ebből tudud, hogy nem ez évi. Ha egyébbként nem avas akkor ehető a héja nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!