Milyen élelmiszerek vannak, amelyeket alapvetően hűtőben tárolunk, de valójában eláll anélkül is?
Csak a tojás és a vaj jutottak eszembe.
Új helyre költözöm, és ott pár napig nem lesz hűtőszekrény. Sufni van, de ebben az utónyárban értelemszerűen az sem a leghűvösebb :/
A vaj nem áll el pár napnál tovább huto nelkul
Amugy a friss zoldsegek ilyenek. Krumpli cukkini paradicsom paprika stb
#5: a bontott lekvár (főleg a házi, tartósítószer mentes) hamarabb megromlik szobhőmérsékleten, mint a hűtőben. A halkonzervre is ugyanez igaz, felbontás után hűtve tárolandó.
Van aki egyébként a kenyeret is hűtőben tárolja. Nem egészséges, és szükségtelen.
Zöldségeket pl. egyáltalán nem kell, csak ha sokáig nem akarod felhasználni.
#7 bontva bizony nem árt berakni.
+1 a kenyérre, az a legnagyobb hülyeség.
1es mar hogyne allna el...jo helyekre kellene jarnod :) akkor tudnad.
vizben tarolva erre valo edenyben elall.
a legtöbb zöldseg elall 2 napot tuti, max kicsi megszootyad de teljesen ok.
kefir 1 napig (joghurt mar nem igazan..)
fözött rizs vagy teszta is
szalamik, kolbaszok, kemeny sajtok
Persze szamit azer a hany fok.
Szobahomersekletrol beszelunk vagy 35 fokrol :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!