A leveszöldséget, amit sóban rakunk el, hogyan használod fel?
Figyelt kérdés
Amikor készítem a levest,kanállal belerakom és kész?Félek,hogy piros színű lesz tőle a leves.Ti hogyan használjátok?2010. okt. 14. 09:01
1/5 anonim válasza:
Igen, csak a sózásra kell ügyelni. Bocsi, de miért éppen piros a paprika miatt? Valamennyire színezi, de én úgy vagyok vele, hogy ez legalább természetes szín :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a répa miatt tűnik olyan pirosnak...hát a húsleves nem olyan szép pirosan...:)
2010. okt. 14. 09:55
3/5 anonim válasza:
A sárgarépától a leves nem lesz piros, hanem szép gusztusos sárgás.
4/5 anonim válasza:
első vagyok. A répa tényleg pirosítja be. Én raktam el sóval pritamin paprikát, na az megszínezi rendesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 15. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!