Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A leveszöldséget, amit sóban...

A leveszöldséget, amit sóban rakunk el, hogyan használod fel?

Figyelt kérdés
Amikor készítem a levest,kanállal belerakom és kész?Félek,hogy piros színű lesz tőle a leves.Ti hogyan használjátok?
2010. okt. 14. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, csak a sózásra kell ügyelni. Bocsi, de miért éppen piros a paprika miatt? Valamennyire színezi, de én úgy vagyok vele, hogy ez legalább természetes szín :)
2010. okt. 14. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a répa miatt tűnik olyan pirosnak...hát a húsleves nem olyan szép pirosan...:)
2010. okt. 14. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A sárgarépától a leves nem lesz piros, hanem szép gusztusos sárgás.
2010. okt. 14. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. A répa tényleg pirosítja be. Én raktam el sóval pritamin paprikát, na az megszínezi rendesen.
2010. okt. 14. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 15. 08:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!