Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kicsirázott édeskrumpli még...

A kicsirázott édeskrumpli még jó, el lehet készíteni?

Figyelt kérdés
Kb 3-4 hete vettem, kicsirázott a kamrában.
2023. júl. 2. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A csírázott csak a sima krumplinál kerülendő, a hagymánál sem baj, ha kicsírázik. Amúgy meg meg kell kóstolni, ha nagyon rettegsz akkor a biztonság kedvéért külön főzd/süsd meg, nem belerakva valamibe. Szag alapján is tájékozódhatsz, ha fura szaga van, akkor lehet hogy már nem jó.
2023. júl. 2. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy szerencséd van. Én direkt csiráztatni vettem, hogy palántázhassak belőle. Mindent az előírások szerint csináltam és nem csirázott ki, viszont szép lassan elrothadt a vízben. Tavaly ugyanez történt.
2023. júl. 2. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez még fogyasztható.
2023. júl. 3. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A csírákat mindenképp szedd le, de azon túl teljesen jó, fogyasztható.
2023. júl. 3. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma megsütöm 🙂
2023. júl. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!