Készételek tárolása hűtőben?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg én vagyok a tök hülye vagy a apamnak nincs igaza?
Egyszerűen nem képes megérteni, hogy az ételeket a hűtőben lefedve/fedővel/dobozban stb kéne tárolni.
Szerinte ha pl fedot teszek a levesre akkor megromlik.
Illetve nem erti meg hogy miert zavaro ha becseszi a hagymát a hutobe es mindennek olyan szaga lesz, hiaba rakom el dobozba a kovetkezot siman berakja...
Én mindig lefedem, megromlani biztos nem fog attól, hogy lefeded, max. attól hogy már 1 hete ott áll fedővel vagy anélkül.
Hagymát én nem szoktam hűtőbe rakni legalábbis nyersen, ha arra gondolsz, sose szokott semmi baja lenni kint.
mert paraszt es nem törödik a dolgokkal.
az enyem is hanyag lett öreg korara. egyedül el.
akarhanyszor ott vagyok, hozok kajat neki vagy benezek a hutobe. be van rakva minden nyitottan...mindennek ugyanolyan az ize mert minden atveszi a masik dolognak a szagat - izet...utalatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!