Gulyás marhahúst előző nap ha felkockázom másnapig csak simán tegyem be a hűtőbe? Vagy vízbe tegyem?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 19:57
2/10 anonim válasza:
Csak simán tedd bele egy zacskóba és vissza a hűtőbe.
3/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2023. máj. 26. 20:03
4/10 anonim válasza:
Zacskóban, légmentesre zárva a hűtőbe.
5/10 anonim válasza:
Be is fűszerezheted, csak só nélkül. Én olajjal is összekeverem, úgy teszem lefóliázva a hűtőbe.
6/10 anonim válasza:
Sosem kockázom fel előző nap a húst, csak közvetlenül főzés előtt. Beáztatni meg végképp. Ha nehezen puhul (lévén marhahús) nagymamám alapján mindig egy késhegynyi szódabikarbonátot teszek bele ha keménynek érzem még 3 óra főzés után is a húst. Még kb. 15-20 percig főzőm, és utána vajpuha lesz a busi benne.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért kockáztam össze ma, mert majdnem 8 kiló a hús. Azzal holnap már ne kelljen molyolni.
2023. máj. 26. 21:39
9/10 anonim válasza:
Simán elvan hűtőben ne rakd vízbe.
10/10 bubanat2 válasza:
Eszedbe ne jusson vízbe tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!