A natúr zabpelyhet tejjel vagy vízzel szoktátok enni?
Figyelt kérdés
Ízesítitek-e valamivel pl kristálycukor? Esztek-e hozzá valamit?2023. máj. 21. 22:33
1/11 anonim válasza:
Vízben főzöm meg, és fahéjat szoktam bele tenni. Néha főzök bele almát.
2/11 anonim válasza:
Előfordul, hogy tejbe áztatom, olyankor aszalt gyümölcsöket teszek hozzá. De inkább meg szoktam főzni zabkásának, azt mindig vízben. Teszek hozzá kakaóport, kókusz reszeléket, mézet, néha mogyoróvajat is. Lekvárral eszem.
3/11 anonim válasza:
Tejjel, fahéjjal, édesítőszerrel. Csak "nyersen" eszem, zabkásaként (főzve) nem szeretem.
4/11 anonim válasza:
Leginkább vízben főzöm.Van amikor teszek a főzővízbe sót,borsot fokhagymát.Aztán tükörtojással vagy főtt tojással eszem.
Ha édeset kívánok enni,akkor csak tiszta vízben főzöm.A végen meg megy rá mondjuk túró,méz fahéj,narancs.
5/11 anonim válasza:
Vízben szoktam főzni utána ízesitem.
7/11 anonim válasza:
Én szívesen keverem más műzlivel, de tejjel
8/11 anonim válasza:
Nekem a majdnem jeges tejjel müzlisen igazi
9/11 anonim válasza:
Általában vízzel és fahéjjal, plusz amilyen gyümölcs éppen van otthon, banán vagy áfonya legtöbbször.
Néha magtejjel is szoktam csinálni, ha éppen van otthon.
Ha édesíteni szeretnéd akkor ne kristálycukorral, hanem mondjuk mézzel :)
10/11 anonim válasza:
Joghurttal eszem, hangulattól függően édesen vagy sósan. Próbálkoztam egy ideig a tejes kásával, de nem vált be, mert utálom a pépes ételeket — van elég fogam ahhoz, hogy ne kényszerüljek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!