Mi a titka annak, hogy a tiramisu jól vágható legyen?
Jó minőségű tejszín és 1liter tejszínhez 0.5 kg mascarpone.
Akkor jól vágható.
#1, hú, te láttál már tiramisut?
Szerintem fontos, hogy az alapanyagokat szobahőmérsékleten használd fel, a babapiskóta kávéba áztatása pont jól sikerüljön, ne ázzon szét, a tojásfehérjét jól verd fel, a mascarpone jó minőségű legyen, és az egész 3-4 óra alatt jól lehűljön, összeálljon.
Nekem a nővérem kis tálkába tálalja, ha nem áll rendesen össze. Úgy is nagyon szeretjük.
Nem kell hogy jol vaghato legyen. De ha az eredeti recept szerint csinalos es minimum 8 orat pihen akkor az lesz.
Babapiskotat epphogy csak kaveba martani es nem elaztatni
Tojasok sargajat kihabositani a mascarponeval
Tojasok feherjet habositani es mehet hozza a cukorszirup, ugy kemenyre verni
A sargajas masszat es a feherjet osszekeverni.
Piskota, krem, piskota, krem kakaopor
Es semmi mas nem is kell bele
Pl ha teszel tejszint vagy a tojas nem habos akkor az mind higitja
Illetve akkor lehet szepen szelni ha megfeleloek az aranyok. 500 mascarpone, 3-4 tojas, 40 deka piskota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!