Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a titka annak, hogy a...

Mi a titka annak, hogy a tiramisu jól vágható legyen?

Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Jó minőségű tejszín és 1liter tejszínhez 0.5 kg mascarpone.

Akkor jól vágható.

2023. máj. 9. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Én nem teszek bele tejszínt. Nekem az nem tiramisu. Az eredetit meg még sosem sikerült szépen felvágni. Egyszer megpróbáltam zselatinnal, de azzal sem lett tökéletes.
2023. máj. 9. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#1, hú, te láttál már tiramisut?


Szerintem fontos, hogy az alapanyagokat szobahőmérsékleten használd fel, a babapiskóta kávéba áztatása pont jól sikerüljön, ne ázzon szét, a tojásfehérjét jól verd fel, a mascarpone jó minőségű legyen, és az egész 3-4 óra alatt jól lehűljön, összeálljon.

Nekem a nővérem kis tálkába tálalja, ha nem áll rendesen össze. Úgy is nagyon szeretjük.

2023. máj. 9. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
3:)))
2023. máj. 9. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell hogy jol vaghato legyen. De ha az eredeti recept szerint csinalos es minimum 8 orat pihen akkor az lesz.

Babapiskotat epphogy csak kaveba martani es nem elaztatni

Tojasok sargajat kihabositani a mascarponeval

Tojasok feherjet habositani es mehet hozza a cukorszirup, ugy kemenyre verni

A sargajas masszat es a feherjet osszekeverni.

Piskota, krem, piskota, krem kakaopor


Es semmi mas nem is kell bele

Pl ha teszel tejszint vagy a tojas nem habos akkor az mind higitja



Illetve akkor lehet szepen szelni ha megfeleloek az aranyok. 500 mascarpone, 3-4 tojas, 40 deka piskota

2023. máj. 9. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!