Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell hokezelni a...

Pinkeey kérdése:

Hogyan kell hokezelni a tojást tiramisuhoz?

Figyelt kérdés

#tojás #hokezelés
2012. aug. 22. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Hmm, nekem olyan tiramisu receptem van, amibe nem kell tojás...
2012. aug. 22. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Atilasz válasza:
A tiramisuhoz nem kell hőkezelni a tojást, nyersen megy a krémbe. Persze érdemes nem túl régi tojást használni, és alaposan megmosni előtte. A nyers tojásból adódik, h hűteni kell, és 2-3 napnál tovább nem szabad tárolni.
2012. aug. 22. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Az IGAZI tiramisuban nyers tojás van (minden olyan recept, ahol fött krém van benne vagy nincs tojás, az NEM tiramisu)!


A tojás nincs hökezelve. Éppen ezért csak nagyon friss és megbizható helyröl vett tojással érdemes késziteni.

2012. aug. 22. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!