Kívül-belül is mázas római (igazából római mintás pataki) tálban érdemes sütőzacskóba tenni az egész csirkét?
Figyelt kérdés
A tálat beáztatom holnap, a csirkét bepácolom. Holnapután készülne. "Alsógázas" sütőben 4-es fokozaton mondjuk 1 óra 30 perc, majd a tál teteje nélkül még 15-20perc. Azért tenném zacskóba, hogy ne égjen a bőre a tál aljára. Viszont nem zárnám le a zacskót..2023. máj. 4. 16:53
2/5 anonim válasza:
Ha mindenhol mázas, minek áztatod?
3/5 anonim válasza:
A római mintás pataki tál nem mázas tál, az csak nyomott a tetején esetleg. Éppen az a lényege, hogy megszívja magát áztatás alatt és az az étel annak gőzében párolódik.
A kívül belül mázas tál olyan mint egy fedett tepsi, semmi extrát nem ad.
4/5 A kérdező kommentje:
Ne hari. Elszurtam. Mindenhol MAZTALAN!
2023. máj. 4. 17:09
5/5 anonim válasza:
Én nem tennék zacskót a tálba, nem fog ráégni, mert először gőzben lesz, aztán amikor kitakarod akkor pirítod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!