Mennyi idő alatt szárad meg a feta sajt és hogyan érdemes szárítani?
Egy étel elkészítéséhez akarom kicsit megszárítani. Előtte még golyócskákba akarom gyúrni.
Mennyi idő kell, míg a feta sajt kicsit megszárad vagy miként érdemes szárítani? Ha száraz a sajtgolyó, akkor utána meleg sós vízben akarom felpuhítani, s úgy használni alapanyagként az adott ételhez.
5-os Elég meredek a stílusod!
Leírtad, hogy fetával váltható ki, akkor magyarul helyette ezt használhatod, senki sem okoskodott.
A mozzarellát is sós vízben áztatják, attól még neked nem kell kiszárítani, és újra megtenni, mert tudod, hogy így készül.
Az eredeti recept szerint meg kell szárítani a sajtot. [link] Ebben írják, hogy a qurut nevű tádzsik sajtot használják, ami egy sós sajt. A Hozzávalók felsorolásakor, ami a szöveg alján van, írja: 300 grams qurut You should order this online or substitute Feta - tehát vagy megrendelem vagy feta sajtot használok. De recept sajtgolyó gyúrásáról és szárításáról szól
Én nem filozofálok azon, hogy ennek mi értelme, bizonyára az ízvilág kialakítása végett van rá szükség. Ilyen alapon a zöldségeket sem kell lemosni, mert a levesben párolva úgyis megint "vizesek" lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!