Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy érdemes hajat szárítani,...

Hogy érdemes hajat szárítani, hogy minél hamarabb megszáradjon? Alulról felfelé haladva?

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 01:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megmostad a hajad egy öt percig csavard be torolkozobe, es miutan leszedted mar nagyjabol szaraz, utana mar gyorsan megtudod szaritani hajszaritoval.
2017. okt. 31. 01:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Először is alaposan kifacsarod, utána jó nedvszívó törölközőt tekersz rá 1-2 percre. Én előrehajolva kezdem (így lesz egy kis volumene is!), általában a tövénél, a nehezen elérhetőbb helyeken, folyamatosan mozgatva a hajam és a hajszárítót is. Amikor már éppcsak nedves, kifésülöm, hátradobom és utána már 1 perc és kész is van. Nekem ez max 10 perces művelet, hajmosással együtt, pedig fenékig érő hajam van. :)
2017. okt. 31. 08:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
detto mint kettes válaszoló, most vállig érő hajam van, de derékig érő hajjal is 5-8 perc volt a hajszárítés ezzel a módszerrel. ehhez az is hozzátartozik, hogy a hajszárító max fokozaton (meleg levegőt fúj) megy.
2017. okt. 31. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem égeti szét, teszi tönkre a hajat a max fokozatú, forró levegős hajszárítás? (Úgy tudom eléggé roncsolja, én így max csak 2-es fokozatra kapcsolva használom a hajszárítót.)
2017. nov. 1. 08:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

de, ahogyan a haj kicsavarása, törölközővel való megtörlése (a "tapogatás" helyett), a vizes haj fésülése is tönkreteszi.

a kérdező azt szeretné tudni, hogyan lehet gyorsan hajat szárítani (gondolom siet valahova, vagy valamiért nincs ideje hajat szárítani, esetleg a hideg idő miatt szeretné), ehhez pedig hozzátartozik a meleg levegős hajszárítás.

személy szerint én utálom a vizes és hideg hajat, így én mindig max fokozattal kezdem el szárítani a hajamat, utána lejjebb veszem, de mivel nem vasalok hajat, nem hajlakkozom, tupírozom, nem festetem, hűvös időben sapkát hordok, natúr sampont és balzsamot használok, gyógyteákat iszom, hajolajjal ápolom, így az én hajamat különösebben nem viseli meg a meleg levegős hajszárítás, bár kétségkívül nem használ neki, de így is egészséges a hajam.

2017. nov. 1. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs semmi baj a hajammal. :) Kettes válaszoló voltam.
2017. nov. 1. 18:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem még maximum fokozattal is minimum 10 perc, pedig direkt nem szárítom teljesen szárazra. Sok hajam van, de az időt is sokallom hozzá. Ha csatokkal négy részre osztjuk a hajat, és egyszerre csak egy részt szárítunk, akkor elvileg gyorsabban szárad, mintha nem osztanánk fel, ugye?
2017. nov. 1. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem tudom, kérdező, de nekem is nagyon dús a hajam, most vállig érő, de mikor sokkal hosszabb volt, akkor is kevesebb, mint 10 perc alatt megszáradt azzal a módszerrel, amit a kettes válaszoló írt. csak a kezemet használom és úgy szárítom egyenletesen, mindenhol eloszlatva a hőt, az első 5-6 percben fejjel lefelé, utána állva, de akkor már csak kb. a vége nem száradt még meg. és mint írtam, nem szeretem a vizes hajat, így teljesen száraz lesz ennyi idő alatt nekem.
2017. nov. 2. 20:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy én csinálom rosszul. Egyébként az mennyire számít, hogy hány fok van a szobában? Mert nálunk csak 18 fok szokott lenni.
2017. nov. 3. 01:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Tehát öblítés után kicsavarom, törölközőt tekerek rá, majd egy másik törölközővel szárítom, és végül hajszárítóval is, fejet előrehajtva, ahogy írtátok. Kicsit felveszem a fűtést is, hogy még gyorsabban száradjon.

Amúgy ti a fürdőszobában szárítjátok?

2017. nov. 8. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!