Hogy érdemes hajat szárítani, hogy minél hamarabb megszáradjon? Alulról felfelé haladva?
de, ahogyan a haj kicsavarása, törölközővel való megtörlése (a "tapogatás" helyett), a vizes haj fésülése is tönkreteszi.
a kérdező azt szeretné tudni, hogyan lehet gyorsan hajat szárítani (gondolom siet valahova, vagy valamiért nincs ideje hajat szárítani, esetleg a hideg idő miatt szeretné), ehhez pedig hozzátartozik a meleg levegős hajszárítás.
személy szerint én utálom a vizes és hideg hajat, így én mindig max fokozattal kezdem el szárítani a hajamat, utána lejjebb veszem, de mivel nem vasalok hajat, nem hajlakkozom, tupírozom, nem festetem, hűvös időben sapkát hordok, natúr sampont és balzsamot használok, gyógyteákat iszom, hajolajjal ápolom, így az én hajamat különösebben nem viseli meg a meleg levegős hajszárítás, bár kétségkívül nem használ neki, de így is egészséges a hajam.
Tehát öblítés után kicsavarom, törölközőt tekerek rá, majd egy másik törölközővel szárítom, és végül hajszárítóval is, fejet előrehajtva, ahogy írtátok. Kicsit felveszem a fűtést is, hogy még gyorsabban száradjon.
Amúgy ti a fürdőszobában szárítjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!