Hogy érdemes hajat szárítani, hogy minél hamarabb megszáradjon? Alulról felfelé haladva?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 01:06
11/12 anonim válasza:
én csak egy törölközőt használok, abban hagyom pár percig, amíg esetleg gyorsan lezuhanyzok vagy megágyazok, pakolgatok a lefekvés előtt. én a szobámban szoktam szárítani, ott nagyjából 20-22 fok van. és igen, előrehajolva, max fokozaton (bár mint írták, ez nem olyan jó a hajnak), kézzel beletúrok a hajamba, hogy eloszlassam a hőt, majd pár perc után lejjebb veszem a hajszárító fokozatát, úgy szárítom tovább, már nem fejjel lefelé, illetve néha újra fejjel lefelé. szerintem kérdező azon csúszhat el nálad a dolog, hogy nem törlöd meg a hajadat eléggé a törölközővel illetve nem csavarod ki eléggé a vizet, hiszen mikor én is jobban kicsavarom és megtörlöm, akkor hamarabb megszárad a hajam.
12/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a kései reagálásért, de még egy kérdésem lenne: hogyan túrsz a hajadba, hogy eloszlasd a hőt? Így leírva nem igazán értem.
2018. márc. 31. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!